Om oss

Vi är Anna och AJKON.

Anna startade AJKON 1995 för att skapa en plattform för information kring alternativmedicin och andlig utveckling. Fram till 2005 var AJKON ganska ensam, men därefter exploderade internet med så många fina sidor för marknadsföring att det blev ett stort arbete med att hålla jämna steg och hamna fortsatt högt uppe på sökmotorerna.

Hösten 2008 signade jag upp för en ny fräsch hemsida precis en vecka innan börskraschen. Sidan blev verkligen super fin och den kostade 50.000kr. Året efter tappade AJKON 50% av sina kunder. Sen dess har vi inte orkat återta vår plats bland välbesökta hemsidor som alla vill annonsera på. Antalet annonsörer minskade för varje år och när nyhetsbrevet blev till en belastning istället för en glädje, las det ner i maj 2013.

Adressen kommer att finnas kvar här, tills vidare, den fina sidan försvann den siste november 2013. Vill du ändå hålla kontakten får du gärna titta in här då och då, och/eller ansluta dig till vår gillasida på FaceBook.

Om det blir något nytt nyhetsbrev, vet jag inte än... kanske någon gång då och då att jag skickar ut något, men jag vill inte lova något alls...

Tack för många fina år!

Anna & AJKON