Humandesign

Human Design är ett system byggt på astrologi, numerologi, IChing, Kabbalan och kvantfysik, många komponenter representerar olika aspekter av hur vi fungerar. Vi är lyckliga och framgångsrika när våra interaktioner och åtagande är i linje med vår inneboende natur och kapacitet. Informationen i en human design karta kan hjälpa oss prioritera vilka inre röster och känslor vi ska lyssna på. Målet med systemet är att hjälpa oss att förstå oss själva, finna inre styrka och klarhet och att leva levande liv. Grunden för denna resa är att du har räknat ut ditt Human Design Chart. Det gör du enkelt här. 

Kunskapen som förmedlas genom detta system är mycket djupgående och avancerat. Det vi presenterar här är bara ett skrap på ytan, för att förstå behövs så mycket mer, kolla här. Carin Noelius har gått hela vägen...och kan därmed dela med sig av många fler aspekter, än vad vi kommer att ta upp. 

Det finns massor med information på nätet på engelska, så sök där också, vi kommer att lägga länkar efterhand. Här nedan hittar du grundläggande information på svenska som vi hittat, översatt och modifierat. 

Typer: manifestor, manifestor generator, generator, projektor, reflektor

Profil: 1/3 -6/1

Definition: singel, splittrad, trippelsplittrad,